In dit fraaie monumentale pand, centraal in Wassenaar gelegen, zijn op de begane grond diverse (kantoor)ruimtes apart van elkaar te huur, ieder verschillend van grootte. De begane grond heeft een totaaloppervlakte van 450m² en is ingedeeld in 8 ruimtes. Er zijn momenteel 4 (kantoor)ruimtes te huur, variërend van 30m² tot 60m².

Ruimte van 33m2

Deze ruimte heeft een oppervlakte van ± 33m². De ruimte beschikt over daglicht, verwarming en meerdere stroomconnecties.
De ruimte is op de plattegrond aangeduid met de naam ‘administratie’.

Diensten en faciliteiten

Er zijn op ons eigen terrein parkeerplekken te huur, indien beschikbaar. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt en is er een overdekte fietsenstalling aanwezig.
Het entree van de begane grond bevindt zich aan de zijkant van het pand. Het entree loopt door naar een mooi, ruimtelijk ontvangstplein/wachtruimte, voorzien van tafel met stoelen. Er is een keuken met koelkast en er zijn twee toiletten aanwezig, heren en dames.

Bereikbaarheid / contact

Het pand is strategisch gelegen in het fraaie gemeentelijke monument aan de Hofcampweg in Wassenaar, tussen Autobedrijf Rooijakkers en het gezondheidscentrum in. Het is bereikbaar per auto, er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt en er is ook een overdekte fietsenstalling aanwezig. Op loopafstand bevindt zich een winkelgebied, openbaar vervoer (bussen 43, 44, 90) en voldoende uitvalswegen.

Huurprijs

De huur voor deze ruimte bedraagt €525,- per maand, exclusief btw en exclusief servicekosten.

 

Huur voor 1 jaar of langer
Gedeelde keuken/toiletten
Ruimte van 33m²
Foto’s ruimte 33m2
Interesse?

Interesse? Maak een afspraak voor een bezichtiging!

Close

Reserveren

Would you like to see our space before joining? Come and visit our coworking space. Please fill out the form and our manager will get back asap.