In dit fraaie monumentale pand, centraal in Wassenaar gelegen aan de Hofcampweg, zijn op de 1e verdieping drie ruimtes te huur. De aangeboden ruimtes zijn verschillend van grootte: er zijn ruimtes te huur van 35m², 45m²,  65m² en een ruimte van 75m².

Ruimte van 35m2

Deze ruimte van ± 35m² beschikt over daglicht, verwarming, intercom en meerdere stroomconnecties.

Diensten en faciliteiten

Er zijn op ons eigen terrein parkeerplekken te huur, indien beschikbaar. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Ook is er een overdekte fietsenstalling aanwezig.
De centrale hal op de begane grond is voorzien van een wachtruimte. Op de 1e etage is een tweede wachtruimte. De keuken en het sanitair bevinden zich op de 1e etage en zijn voor gemeenschappelijk gebruik.

Bereikbaarheid / contact

Het pand is strategisch gelegen in het fraaie gemeentelijke monument aan de Hofcampweg in Wassenaar, tussen Autobedrijf Rooijakkers en het gezondheidscentrum in. Het pand is bereikbaar per auto, er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt en tevens is er op het terrein zelf een overdekte fietsenstalling aanwezig. Op loopafstand bevindt zich een winkelgebied, openbaar vervoer (bussen 43, 44, 90) en voldoende uitvalswegen.

Huurprijs

De huur voor deze ruimte bedraagt €525,- per maand, exclusief btw en exclusief servicekosten.

 

Huur voor 1 jaar of langer
Oppervlakte van 35m²
Gedeelde keuken/toiletten
Foto’s 1e verdieping
Interesse

Interesse? Maak een afspraak voor een bezichtiging.

Close

Reserveren

Would you like to see our space before joining? Come and visit our coworking space. Please fill out the form and our manager will get back asap.